skip to Main Content
Renske

Even Voorstellen, Nieuwe Trainer Renske!

Hallo! Ik ben Renske Dźon, 38 jaar en woon sinds 2,5 jaar in Naaldwijk.

Heel lang heb ik in Rotterdam gewoond en daar ook gestudeerd. Ik vind het een fantastische stad! Mijn man is muzikant (gitarist) en treedt regelmatig op in het kleine fantastische Theater Walhalla op de Kop van Zuid. Op deze locatie zijn we getrouwd, wat echt heel gaaf was.

Nu wonen we dus in het Westland, wat in het begin even schakelen was. Wat ik fijn vind aan het Westland is het wonen bij de zee/ strand en het groen.
In ons huis is het een gezellige boel. Mijn man heeft 2 lieve puberzonen en we hebben 2 katten genaamd Joeke en Lille 😉

Mijn passie is hardlopen wat ik 3 keer per week beoefen. Daarnaast geef ik nog 1 keer per week hardlooptraining. De locatie hierbij verandert elke week, wat het heel afwisselend maakt.

Een andere passie van mij is voeding. Ik ben bijna afgestudeerd voedingsconsulent en probeer de mannen thuis zoveel mogelijk bewust en gezond te leren eten. Dit is nog een hele uitdaging 😉

Ik ben opgeleid als klassiek zangeres en ben elke week nog veel met muziek bezig. Ik werk 20 uur in R’dam, waar ik oa. lesprogramma’s/ lesmateriaal ontwikkel voor het onderwijs. En nu ga ik dus een mooie combinatie maken tussen muziek en sport, door te werken bij Club Vit.

Het mooiste vind ik om parallellen tussen bewegen en muziek te maken. Bij zowel muziek als sport komen geluksstofjes vrij wat mij een supergevoel geeft.
Muziek gaat onder andere over plezier, algeheel welbevinden, ademhaling en houding. Maar ook dingen laten stromen. Je bent met sporten in beweging, maar bij muziek is er ook beweging dmv geluidsgolven.

Hoe ziet je week er globaal uit?

Op de maandag, woensdagochtend en donderdag werk ik in Rotterdam.

De maandagavond geef ik looptraining en de dinsdag- en woensdagavond ben ik te vinden bij
Club Vit.

De dinsdagochtend en vrijdag werk ik thuis als zangcoach en begeleid ik voedingscliënten.
Ook werk ik deze dagen aan mijn studie als fitnesstrainer en de afronding als voedingsconsulent.

Wat kunnen de leden van jou verwachten?

Ik ben altijd enthousiast en pak zaken met humor aan.
Op de vloer sta ik graag voor je klaar en ben dol op spontane acties als work-outs en oefeningen verzinnen waar jij als lid blij van wordt.

Voor advies betreft voeding kunnen de leden ook bij mij terecht. Als voedingsconsulent heb ik veel kennis die ik graag met ze deel. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de vele voedingsstijlen. Hierbij kun je denken aan intermittent fasting, ayurvedisch eten etc. En als ik iets niet weet dan zoek ik het graag uit. Dus kom maar op met jullie vragen!

Ook heb ik veel ervaring met ademhaling. Een juiste manier van ademhaling kan een groot effect hebben op onder andere stress en slaap. Vaak ondervinden mensen door een kleine aanpassing een groot verschil in vermindering van spanning in hun lichaam.

Tot nu toe heb ik er 2 diensten bij Club Vit opzitten en heb de trainers en de leden die ik heb mogen ontmoeten als superwarm ervaren. Ik voel mij thuis hier en ik hoop dat jullie leden die ook bij mij gaan voelen.

Tot binnenkort!

Back To Top