skip to Main Content

Even voorstellen, trainer Ariadne

We verwelkomen Ariadne Roodt bij Club Vit.

We zijn trots om Ariadne Roodt als nieuwe trainster bij Club Vit te verwelkomen. Ariadne is afgestudeerd als Diëtist en heeft een grote passie voor sport. Op dit moment volgt ze een opleiding tot Personal Trainer. Haar passie voor een gezond eet en beweegpatroon wil ze graag delen met zo veel mogelijk mensen en ook met de leden van Club Vit.

Ariadne is een energieke en enthousiaste dame die enorm leergierig is. Haar favoriete bezigheden zijn natuurlijk sporten, zo doet ze graag krachttraining, boulderen, yoga en pilates. Een andere hobby van haar is dansen o.a. Salsa en Buchata.

Haar glutenintolerantie heeft haar geleerd dat de juiste voeding kan zorgen voor veel meer energie en levensgeluk. Ariadne bewijst dat gezond eten zeker ook lekker kan zijn. Op haar Instagram account @gluten.free.ari deelt ze regelmatig tips en gezonde recepten.

Ariadne gaat graag met vriendinnen een ‘koffietje’ doen bij o.a. Kaafi in Den Haag. Ze geniet enorm van leuke gesprekken en van de heerlijke glutenvrije recepten die bij Kaafi op de menu kaart staan.

Vrienden omschrijven Ariadne als lief, zorgzaam, nieuwsgierig en als doorzetter. Bij Club Vit wil ze zich verder ontwikkelen als fitness professional. Naast haar positieve energie wil ze graag haar kennis over voeding en bewegen delen met de leden van Club Vit.

 

Back To Top