skip to Main Content

Even Voorstellen, Trainer Linda!

Lieve leden van Club Vit,

Mag ik jullie voorstellen aan onze kersverse nieuwe trainster Linda!
Linda is een duizendpoot, want deze powervrouw is naast mama van 2 kids, ook nog verpleegkundige op de IC.

Daarnaast sport ze 5x in de week. Van hardlopen tot crossfit en van bootcamps tot obstacleruns!Woonachtig in het Westland, om precies te zijn in Honselersdijk en heeft een echte passie voor sport. Ooit begonnen met 1x in de week bootcamp, vervolgens 2x in de week en uiteindelijk zelfs naar onbeperkt trainen bij Bootcamp Team! Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want 4 jaar geleden werd zij ontdekt door Richard, de man van Nanda, en is zij gestart als bootcamptrainster in Naaldwijk en ’ S-Gravenzande.
En nu is deze topper dus ook trainster bij Club Vit. Jullie horen het al, een geboren trainster!
En een super sportieve meid, dus maak je borst maar nat!

Welke dagen kunnen jullie Linda zien bij Club Vit?

Linda zal starten op de vrijdagochtend, waar jullie wekelijks van haar groepstrainingen kunnen genieten. Ook op de dinsdag middag zullen jullie haar binnenkort zien.

Wat jullie kunnen verwachten?

Nou een hoop sportiviteit en energie! Daarnaast is Linda ook in voor gezelligheid en in een praatje. Zij houdt van afwisseling in trainingen. Dus er zal geen training hetzelfde zijn! Ze hoort vaak dat ze pittige trainingen geeft, dus een voldaan gevoel na de training zal er zeker zijn. Ze vindt het leuk om met verschillend materiaal te werken waarbij er goed gelet wordt op techniek. Iets wat Linda erg belangrijk vindt in haar trainingen. Oftewel schrijf je snel in voor de vrijdagochtend trainingen, dan kun je haar workouts zelf gaan ervaren!

Linda heeft er super veel zin in, ze hoopt op heel veel sportieve uurtjes zowel binnen als buiten met jullie en heet iedereen welkom bij haar trainingen.

Back To Top