skip to Main Content

Terug in Vorm Challenge

GEZOCHT
17 personen (40 – 69 jaar) uit Den Haag die weer fit willen worden!

✔️ Op maat gemaakt 4-Weeks Programma voor Personen uit Den Haag.

✔️ Complete lichaamstraining van slechts 30 minuten

✔️ In korte tijd Fitter, Slanker én meer Energie

✔️ Kleinschalige fitness studio met veel persoonlijke aandacht

✔️ Over 4 weken ben je blij dat je met dit programma bent gestart!

LET OP: Er zijn slechts 17 plekken beschikbaar, meld je nu aan voor een proeftraining.

Ja, ik doe mee!

Fitness Club Den Haag
Fitness Club Den Haag
Fitness Club Den Haag
Fitness Club Den Haag
Fitness Club Den Haag
Fitness Club Den Haag

De voordelen van Club Vit

✔️ Persoonlijke aandacht
✔️ Trainen op jouw niveau
✔️ Kleinschalige sportstudio
✔️ Geen harde muziek
✔️ Professionele begeleiding

TIJDELIJKE ACTIE: De 4-Weekse terug in Vorm Challenge voor slechts éénmalig € 49,95

Deze leden gingen je voor:

Club Vit
4.8
Gebaseerd op 143 beoordelingen
powered by Google
RiaRia
15:40 16 Jul 22
In 2015 bij club vit gaan sporten, was heel tevreden en voelde me erg welkom door alle trainers. Door verkeerde diagnoses en adviezen van specialisten heb ik toen mijn lidmaatschap met goedvinden van de zeer begripvolle eigenaar op kunnen zeggen. Nu na 7 jaar eindelijk de goede diagnoses dmv mri scan , met volle vertrouwen besloten terug te keren naar club vit en werd daar heel hartelijk ontvangen door“Matthew mijn super coach” en als kers op de taart ook de eigenaresse Nanda.Goede uitleg gehad en geen druk op wat ik zou beslissen qua abonnement vorm. Ook heb ik gebruik gemaakt van personal training, mijn coach heet Matthew de Raaij. Ik kon niet veel qua kracht, pijnklachten en onzekerheid door Matthew zijn coaching en persoonlijke aanpak heb ik geleerd mijn eigen grenzen te verleggen. Heb ik moed gekregen om door te zetten, heb ik geen last van mijn korte termijn geheugen “ coach Matthew gebruikt leuke ezelsbruggetjes’” zodat ik de oefeningen wel onthoud en heb ik 3 keer in de week een automatisme ontwikkeld om naar club vit te gaan , ja dit komt mede , door voor mij “de juiste coach en kwalitatieve sportschool “ beleid van club vit is top”Eigenaren weten wat etiquette inhoudt.Hier voel ik mij geen nummer, maar een volwaardig mens met een gezicht en verhaal die gerespecteerd wordt. Over het algemeen zijn alle trainers behulpzaam en vriendelijk. Ook die zal ik hoop ik nog leren kennen en waarderen zoals ik dat met mijn personal trainer Matthew ervaar.Ik hoop dat ik met mijn ervaring, degene die nu dit leest ook kan motiveren om club vit te leren kennen.
Matthew TalksMatthew Talks
06:13 14 Jul 22
Club vit? Ja wat zal ik zeggen... een hele speciale liefdevolle plek waar iedereen op zijn/haar eigen gemak mag werken aan de ó zo belangrijke gezondheid. Een plek waar er ALTIJD een trainer klaar staat om te helpen en te vermaken. Een plek van gezelligheid. Een plek waar je eigenlijk niet over moet lezen, maar het gewoon moet mee maken!
Leo SchurinkLeo Schurink
10:15 26 Apr 22
ben superblij met mijn lidmaatschap van ClubVit nu ruim 1,5 jaar. 70 jaar jong voel ik me fitter dan ooit te voren. Dat is niet alleen dankzij het veelzijdige aanbod van binnen- en buitentraining. Maar ook en vooral dankzij de geweldige trainers en hun persoonlijke aandacht en benadering!
Rosa du PréRosa du Pré
18:22 01 Apr 22
Fijne kleine sportschool met goede begeleiding. Ik heb hier (een korte periode) gesport na mijn zwangerschap ivm bekkenklachten. De trainers hebben me gericht oefeningen gegeven hiervoor. Ik raad deze sportschool aan!
Sander ValkSander Valk
13:36 19 Dec 20
Kleinschalig en erg veel persoonlijke aandacht. Een fijne club voor als je niet te veel tussen de echte body builders wil sporten. De begeleiders zijn goede professionals die vrolijk zijn en zeer bereid tot hulp en het organiseren van groepslesjes ter plekke. Nu tijdens Corona doen ze er alles aan om iedereen actief te houden via online lessen.Doe vooral mee aan de home workouts of een handstand training, zoals de trainers zelf.
js_loader

Meld je aan voor de challenge

  Aanmelden of een proefles aanvragen?

  Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  Fitness Club Den Haag

  Meer informatie of een proefles aanvragen?

  Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

   Back To Top