skip to Main Content

Even voorstellen, nieuwe trainer Marieke

Lieve Leden,
Wij hebben leuk nieuws voor jullie, sinds deze week hebben wij er namelijk een nieuwe topper bij! Misschien hebben jullie haar al gezien en zelfs al gesproken. Wij willen jullie graag kennis laten maken met Marieke. Lees snel verder en kom alles te weten over deze super actieve nieuwe trainster.

Vertel Marieke, wie ben jij?
Ik ben Marieke, ik ben 36 jaar en woon in Den Haag, vlak bij het strand. Ik woon hier sinds 3 jaar en heb er nog geen dag spijt van gehad. Ik ben gek op de natuur, vooral op het strand en ben dus ook het liefst zoveel mogelijk buiten. Verder ben ik helemaal gek van sporten, ja sporten is eigenlijk wel echt gewoon mijn passie!

Wat doe je allemaal zelf voor sporten?
Op dit moment kan je mij vinden in de sportschool en doe ik aan spinnen. Verder doe ik ook nog aan crossfiets, bootcampen en hardlopen. Naast al het sporten, werk ik dus nu ook nog in de sport. Wat ik echt helemaal geweldig vind!

Lekker druk dus! Hoe ziet jouw week er uit?
Tot afgelopen zaterdag stond ik net als Linda, dagelijks op de intensive care. Vanaf mijn 16e werk ik in de zorg en nu ga ik dus de overstap maken naar de sportwereld. Ik doe een opleiding lifestylecoach, ik werk 1 dag in de week bij een andere sportstudio en sinds 1,5 ben ik ook nog moeder van mijn dochtertje Amy.

En op welke dagen gaan we je bij Club Vit zien?
Elke maandagochtend en dinsdagavond. Ik ga meteen aan de slag als personal trainer, maar sta natuurlijk ook regelmatig op de vloer. Ik heb er echt heel veel zin in! Ik vind het heel leuk om mensen te enthousiasmeren. Ik wil graag mensen verder helpen om hun doel te bereiken en door mijn opleiding leer ik ook steeds meer over voeding. Hopelijk kan ik mensen daar ook bij begeleiden!

Tot slot, wil je alvast iets tegen de leden zeggen?
Ik ben heel enthousiast en altijd in voor een praatje. Spreek me vooral aan en laat mij weten waar ik je bij kan helpen. Ik hoop jullie allemaal snel te leren kennen en weet dat ik er heel veel zin in heb!

Back To Top