skip to Main Content

Even Voorstellen, Nieuwe Trainer Jim!

Hallo, ik ben Jim en ben nu 12 jaar woonachtig in Den Haag. Sinds januari woon ik bij het Koningsplein. Een fantastische plek in de stad! Ik ben gek op sporten, grenzen verleggen en kiwi’s 😉 Zolang je kiwi’s eet, de groene, dan blijf je gezond…dat is mijn slogan!

Ik doe alles op de fiets. Zolang ik niet verder dan Leiden of Hoek van Holland hoef te reizen gaat dat prima! Ik fiets graag door de duinen, zoals velen. Alleen doe ik dit in de winter graag met niks anders aan dan een korte broek en een bloot bovenlijf. Ik ben namelijk een kou-freak en houdt ervan om mijn eigen grenzen op te zoeken.

Dit doe ik ook met powerliften, een passie van mij. Ik krijg er een kick van om steeds een beetje zwaarder te trainen waarbij ik de juiste techniek kan behouden. En dat laatste is pittig. Focus, concentratie en gewoon doen! Een heerlijk gevoel geeft het mij als alle facetten kloppen en ik mijn grenzen kan verleggen.
Dit machtige gevoel wil ik graag overbrengen bij de leden van Club Vit. Laten inzien en ervaren dat er meer mogelijk is dan ze wellicht zelf denken. De trots die er dan ontstaat geeft mij weer energie.
Vroeger heb ik korfbal gespeeld. Dit vind ik nog steeds een hele mooie sport. Heel conditioneel en tactisch. Ik heb dit gedaan bij Fortuna.

Hoe ziet jouw week er globaal uit?
Als ik thuis ben kook ik graag. Ik maak bijvoorbeeld een grote pan curry en verdeel alles in bakjes. Heel mijn vriezer staat vaak vol met maaltijden. Ik woon alleen en vind gezond eten belangrijk. Op deze manier heb ik altijd goed eten in huis. Het liefst eet ik ook 3x per dag warm, maar broodjes gezond gaan er ook goed in.

Verder kijk ik graag films en series met gezelschap. Dit zijn vaak fantasy-films en klassiekers, heerlijk!

Daarnaast train ik zo’n 4 a 5 keer per week in de Gym. Ik kijk altijd erg uit naar een sportsessie. Vooral backsquatten word ik gelukkig van.
Verder werk ik met leerlingen op een basisschool waarbij ik de ‘pauze-opvang’ verzorg. Dit noemen ze de ‘sportieve pauze’, waarbij ik de sportdocent ben die de leerlingen mag vermaken met allerlei activiteiten. Dit doe ik de dinsdag-en donderdagmiddag.

Welke dagen ben je werkzaam bij Club Vit?
De maandagavond, woensdagochtend, vrijdagochtend en avond en de zaterdagochtend.


Wat kunnen de leden van jou verwachten?

De leden kunnen van mij altijd een warm-welkom-gevoel verwachten en uiteraard zorgvuldige begeleiding.
Ik kijk er erg naar uit de leden op de vloer te entertainen, coachen en naar hun verhalen te luisteren.
Daarnaast zal ik ook te vinden zijn in de personal training ruimte om mensen 1 op 1 te begeleiden.

Ik sta te popelen te starten.

Tot snel!

Back To Top