skip to Main Content

Fitness Club

Club Vit Den Haag | Fitness Club

Club Vit Den Haag is geopend in januari 2010, er is dus al heel wat ervaring aanwezig! Naast de zeer effectieve 30-minuten-training, heeft deze vestiging een aantal extra trainingsfaciliteiten. Zo kun je bij Club Vit ook virtueel ’30-minuten-spinnen’. Ook geven we regelmatig kleine 30-minuten-groepslessen, zoals boksen, pilates en buikspiertraining.

Fitness Club

Buiten trainingen

Naast de 30 minuten binnen trainingen ben je ook van harte welkom om deel te nemen aan onze buiten trainingen. De buiten trainingen vinden plaats in de prachtige tuin van het wijkcentrum De Hyacint of in het Segbroekpark.

Via de Club Vit app kun je jouw trainingen reserveren, daarnaast kun je met de Club Vit app je voortgang bijhouden. Tevens kun je allerlei oefeningen en trainingsschema’s thuis doen. Ideaal als het even niet lukt om naar Club Vit te komen!

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

Val verantwoord af met ons voedingsprogramma

Ook helpen we je graag met een persoonlijk voedingsprogramma. Aan de hand van een intake met meting helpen wij je om je huidig voedingspatroon te veranderen. Vervolgens heb je elke week een voortgangsmeting met je coach.

Maak kennis met Club Vit Den Haag

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Fitness Club Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

    Back To Top