skip to Main Content

Personal Training

Het voordeel van een Personal Trainer

Veel mensen zien tegenwoordig het voordeel in van een Personal Trainer. De vraag naar een Personal Trainer is dan ook groot bij Club Vit Den Haag.

Een Personal Trainer is je coach en motivator tegelijk. Hij of zij is niet alleen in staat om je huidige fysieke staat te beoordelen, zeer specifieke doelstellingen te bepalen en een persoonlijk programma op te stellen, maar zal ook alles doen om je op het goede spoor te houden als het gaat om resultaten.

Het maakt niet uit hoeveel of je wil afvallen*, juist wat meer spiermassa wil kweken* of gewoon lekkerder in je vel wil zitten*. Club Vit biedt voor iedereen de juiste strategie om jouw persoonlijke doelstelling te realiseren.

Personal Training

Gratis intake en advies van een Personal Trainer

In een vrijblijvend adviesgesprek helpen wij je graag om een plan samen te stellen hoe we samen je doelstellingen gaan bereiken. Tijdens dit gesprek kun je jouw wensen kenbaar maken en je ervaringen uit het verleden en je dromen voor de toekomst met ons delen. Wij krijgen zo een goed beeld welke Personal Trainer uit ons team het beste aansluit bij jouw doelstelling /wensen en persoonlijkheid.

Duo training

Gezellig met een vriend of vriendin trainen? Ook dat is mogelijk bij Club Vit. Samen trainen en toch je persoonlijke doel behalen samen met je personal trainer. Daarbij is een duo training iets voordeliger.

Small Group Training

Liever trainen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht? Dan ben je bij Club Vit aan het juiste adres. Maak gratis kennis met onze gezellige Fitness Club.

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

Kom sporten bij Club Vit!

Wil je ook komen sporten in onze sportschool in bloemenbuurt Den Haag?

Neem contact op met Club Vit door ons een mail te sturen naar info@clubvit.nl of ons te bellen op 070-4277989.

Ook voor een proefles of meer informatie, neem je gerust contact met ons op.

Personal Training van Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

    Back To Top