skip to Main Content

Fitnessclub Den Haag

De gezelligste fitnessclub van Den Haag

Wil jij jouw lichaam gezond en fit houden door te sporten in de gezelligste fitnessclub van Den Haag? Kom dan naar Club Vit. In onze sportschool heb je geen last van harde muziek of het gevoel dat alle ogen op jou gericht zijn, waardoor jij een hoge drempel ervaart om te gaan sporten. Wij zijn een kleinschalige sportschool gericht op persoonlijke begeleiding. Wil jij werken aan een gezondere levensstijl inclusief eigen trainingsschema en een personal trainer? Maak een afspraak bij onze fitnessclub in Den Haag voor een gratis proefles of een vrijblijvend adviesgesprek.

De kwaliteiten van onze fitnessclub in Den Haag

Wij hebben de kwaliteit, kennis en ervaring in huis om jou te helpen fit en gezond te blijven. In onze fitnessclub in Den Haag bieden wij efficiënte, korte trainingen aan. Deze trainingen zijn niet alleen indoor, maar ook outdoor te volgen. Door te sporten bij ons profiteer je van de volgende voordelen:

  • Gratis proefles
  • Persoonlijke doelrealisatie
  • Kleinschalig en gezellige sportschool
  • Persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • WIj kennen al onze leden bij naam
  • 30 minuten fitnesstraining

Trainen onder persoonlijke begeleiding

Bij ons krijg je hulp van een personal trainer om jouw doel te bereiken. Dit geeft je extra coaching en motivatie. Op basis van jouw persoonlijkheid, doelstelling en wensen krijg je van ons een personal trainer die goed bij je past. Samen met jou stellen wij een persoonlijk trainingsschema samen met de juiste strategie voor het behalen van jouw doel. Of je nu spiermassa wilt kweken, wilt afvallen of weer lekker in je vel wilt zitten. Wij helpen jou naar het gewenste resultaat in onze fitnessclub in Den Haag.

De trainingen die wij aanbieden

Sporten doe jij bij ons altijd op een door jou bepaald tempo. Wij hebben een bewegingsprogramma voor je klaar staan in de vorm van een circuit. In dit circuit worden cardiotoestellen afgewisseld met krachttoestellen. Hierdoor verbeter je niet alleen jouw conditie, maar verstevig je ook jouw spieren. Het is ook mogelijk om in onze fitnessclub in Den Haag met meerdere personen samen te trainen. Dit zorgt voor nog meer gezelligheid en motivatie tijdens het sporten.

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

Begin direct met sporten!

Wil jij ook op een verantwoordelijke en leuke manier aan de slag met jouw gezondheid, lichamelijke klachten of lichaamsgewicht? Begin direct met sporten bij onze fitnessclub in Den Haag door te bellen naar 0704277989 of ons een mail te sturen naar info@clubvit.nl. Ook voor het inplannen van een proefles of een vrijblijvend adviesgesprek kun je met ons contact opnemen.

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

    Back To Top