skip to Main Content

Afslanken Den Haag

Afslanken in Den Haag bij Club Vit

Wil je afslanken in Den Haag? Bij Club Vit helpen wij je afvallen onder persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer. Wij stellen een afslankprogramma op waarmee jij jouw doelstelling haalt. Met extra motivatie en coaching helpt onze Personal Trainer jou van de kilo’s af te komen. Onze sportschool is gezellig en kleinschalig. Je hoeft je niet druk te maken om mensen die naar je kijken of te harde muziek. Wij halen die drempel weg. Kom bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of als je direct wilt starten met afslanken in Den Haag.

Het opstellen van jouw afslankprogramma

Afslanken in Den Haag hoef je bij ons niet alleen te doen. Onder persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer ga jij aan de slag om een gezondere levensstijl te creëren. Wij helpen je jouw ongewenste kilo’s kwijt te raken, waardoor jij weer lekker in je vel gaat zitten. Hiervoor stellen wij een speciaal afslankprogramma op. Dit doen wij volledig op maat, afgestemd op jouw gezondheidsprofiel. Hierbij ontvang je voedingsadviezen op basis van jouw lichaamssamenstelling. Je volgt 8 weken lang een speciaal trainingsprogramma. Afvallen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Afslanken Den Haag

De voordelen van ons afslankprogramma

Wij kunnen je met onze persoonlijke benadering optimaal helpen bij het afslanken in Den Haag. Wil jij ook graag jouw doel bereiken onder begeleiding? De voordelen van ons afslankprogramma zijn:

 • Mogelijkheid om met een Personal Trainer te trainen
 • 3 keer per week trainen met persoonlijke begeleiding
 • 1 keer per 2 weken een ‘weeg en meet moment’
 • Wekelijks een voedingsprogramma gebaseerd op jouw lichaamssamenstelling

Hierbij is het belangrijk om te onthouden dat resultaten variëren per persoon. Ook bieden de resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst.

Afslanken in Den Haag met Personal Trainer

Kies jij ervoor om met een Personal Trainer jouw afslanktraject tegemoet te gaan? Bij ons krijg je altijd een Personal Trainer die past bij jouw wensen, persoonlijkheid en doelstelling. Aan de hand van een kennismakingsgesprek stellen we jouw doelstelling vast en maken we een plan van aanpak om dit doel te bereiken. Een plan van aanpak is altijd gebaseerd op jouw wensen en ervaringen. Wij hebben de kwaliteit, kennis en ervaring om een geschikt bewegingsplan op maat samen te stellen. Wat jouw doel ook is, wij hebben de juiste strategie. Daarbij zijn onze Personal Trainers altijd vol energie en enthousiasme om jou te helpen fitter en gezonder te worden. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat jij kan afslanken in Den Haag op de manier die jij wilt.

Afvallen bij Club Vit

Wij zijn een fitnessclub met een huiselijke sfeer. Dit is geschikt voor iedereen die wilt afvallen om van lichamelijke klachten af te komen, wilt afvallen om aan de gezondheid te werken of wilt afvallen om het lichaamsgewicht weer onder controle te krijgen. In een gezellige en toegankelijke omgeving ga jij bezig met het creëren van een gezondere levensstijl. Wij bieden je hierbij korte, efficiënte trainingen aan om jouw doel te bereiken. Verder zijn de voordelen van afslanken in Den Haag bij Club Vit:

 • Gratis proefles
 • Wij kennen al onze leden bij naam
 • Persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke begeleiding en advies
 • 30 minuten fitnesstraining
 • Persoonlijke doelrealisatie
 • Kleinschalig en gezellig

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

De mogelijkheden van onze trainingen

Voor het afslanken in Den Haag bieden wij indoor en outdoor trainingen aan. Hiervoor hebben wij speciale lidmaatschappen. Deze lidmaatschappen zijn op 30 minuten outdoor groepstrainingen en 30 minuten circuittrainingen gebaseerd. Onze circuittrainingen vinden plaats in de sportschool. Wij beschikken over een bewegingsprogramma, bestaande uit een circuit van tien krachtcircuittoestellen en een zestal cardiotoestellen. Deze toestellen hebben als doel jouw conditie te verbeteren en jouw spieren te verstevigen. Het circuit doorloop je geheel op eigen tempo. Bij ons ben je op een leuke en verantwoordelijke manier bezig met jouw gezondheid.

Afslanken in Den Haag met duo training

Wil jij graag afvallen samen met een familielid, kennis, vriend of vriendin? Maak dan gebruik van onze duo training. Wat is er nu leuker dan samen met een bekende te sporten en allebei jullie persoonlijke doelen te halen? Ook onze duo training is mogelijk inclusief Personal Trainer. Het is ook iets voordeliger om je in te schrijven voor duo trainingen.

Small Group Training

Je kunt ook met meerdere familieleden, kennissen, vrienden of vriendinnen afvallen onder begeleiding. Wij bieden ook een Small Group Training aan, waarbij je met een kleinere groep bij ons kunt trainen. Je werkt samen aan jullie gezondheid en helpt elkaar motiveren bij het afslanken in Den Haag.

Start direct met afslanken in Den Haag

Wil jij ook starten met afvallen onder begeleiding? Voor meer informatie, een proefles of een vrijblijvend adviesgesprek over afslanken in Den Haag neem je gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0704277989 of per mail op het e-mailadres info@clubvit.nl. Onze sportschool ligt aan de Anemoonstraat 5.

Afslanken Den Haag Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

  Back To Top