skip to Main Content

Buiten training Den Haag

Blijf fit door buiten training in Den Haag

Doe mee met de buiten training in Den Haag van Club Vit om fit en gezond te blijven. Dit doe je samen met onze Personal Trainer, die voor jou een trainingsschema op maat opstelt. Wat jouw doelstelling ook is, wij bieden de geschikte strategie om dit doel te bereiken. Wij zijn een kleinschalige gym, geschikt voor iedereen die zich niet op zijn gemak voelt in een grote sportschool met harde muziek en kijkende mensen. Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of het volgen van een proefles buiten training in Den Haag.

Wat is jouw doel met outdoor fitness?

Voordat jij aan de slag gaat met onze outdoor fitness, willen wij kennis met je maken. Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we jouw doelstelling vast. Wat wil jij bereiken met een buiten training in Den Haag? Wil je enkel sporten om fit en gezond te blijven? Of heb je een gerichter doel voor ogen? Dit kan gaan van afvallen tot lekker in je vel zitten tot spiermassa kweken. Wat jij ook wilt bereiken, in onze gym is alles mogelijk. Nadat wij jouw doel hebben vastgesteld, stellen wij een plan van aanpak op waarmee jij jouw doelstelling gaat halen. Vervolgens koppelen we jou aan een Personal Trainer die bij jou past. Hierbij houden wij rekening met jouw doelstelling, persoonlijkheid en wensen.

Buiten training Den Haag

Buiten training Den Haag met Personal Trainer

Sporten met een Personal Trainer geeft je extra motivatie en coaching om jouw doel te bereiken. Onze Personal trainers weten hoe zij jou op kundige en vriendelijke wijze kunnen helpen. Daarbij zorgen wij ervoor dat je op het goede spoor blijft wat jouw resultaten betreft. Met veel enthousiasme en energie staan wij voor je klaar tijdens de buiten training in Den Haag. De voordelen van outdoor fitness met een Personal Trainer zijn:

  • Persoonlijke doelrealisatie
  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • Persoonlijke aandacht

Naast outdoor ook indoor trainingen

Bij ons kun je naast een buiten training in Den Haag ook indoor trainingen volgen. In onze fitness studio is een bewegingsprogramma opgesteld, bestaande uit een circuit. Dit circuit bevat een zestal cardiotoestellen en tien krachttoestellen. Deze toestellen zijn goed voor de conditie en zorgen ervoor dat jouw spieren steviger worden. Je maakt geheel op jouw eigen tempo gebruik van de verschillende cardio- en krachttoestellen. Hier bieden wij verschillende lidmaatschappen voor aan. Onze lidmaatschappen zijn gebaseerd op 30 minuten circuittrainingen en 30 minuten outdoor groepstrainingen.

Waarom de outdoor training van Club Vit?

Club Vit is de beste keuze voor jou als je waarde hecht aan een kleinschalige en persoonlijke fitnessclub. Bij ons sport je in een gezellige omgeving met huiselijke sfeer. Geschikt voor iedereen die op een leuke en verantwoordelijke manier een betere gezondheid wil, van lichamelijke klachten af wil of de controle terug wil over het lichaamsgewicht. Wij geven een korte en efficiënte buiten training in Den Haag om jou te helpen een gezondere levensstijl te creëren. Met onze outdoor training houden wij altijd rekening met jouw wensen en ervaringen. Dit geldt ook voor het samenstellen van jouw bewegingsplan. De voordelen van onze gym zijn:

  • Kleinschalig en gezellig
  • 30 minuten fitnesstraining
  • Gratis proefles
  • Wij kennen al onze leden bij naam

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

Buiten training in Den Haag in duo’s

Bij ons is het ook mogelijk om een duo training te doen. Dit is voor iedereen die het gezelliger vindt om samen met iemand te sporten. Je kunt duo trainingen doen met een vriend, vriendin, familielid of kennis. Onze Personal Trainer zorgt ervoor dat jullie met elkaar jullie doelen bereiken. Een leuke manier van sporten dus! Ook wanneer je samen traint is onze buiten training in Den Haag mogelijk. Daarbij zijn duo trainingen iets goedkoper.

In een kleine groep trainen

Zijn er meer vrienden, vriendinnen, familieleden of kennissen die met je mee willen sporten? Hiervoor bieden wij een speciale Small Group Training aan. Hierbij sport je met een kleine groep, waarbij je elkaar kunt motiveren tijdens een buiten training in Den Haag.

Wil jij ook een persoonlijk afslankprogramma?

Mocht je graag willen afvallen, dan bieden wij een persoonlijk afslankprogramma op maat aan. Onder begeleiding van onze Personal Trainer helpen wij jou de gewenste kilo’s kwijt te raken met een buiten training in Den Haag. Het afslankprogramma stemmen wij af op jouw gezondheidsprofiel. Ook krijg je voedingsadviezen van ons. Ons persoonlijk, op maat afgestemde afslankprogramma helpt jou aan een gezonder en fitter leven.

Volg nu een buiten training in Den Haag

Wil je een buiten training in Den Haag bij ons volgen? Of wil je een vrijblijvend adviesgesprek, proefles of meer informatie aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Dit doe je door ons te bellen op het nummer 070-4277989 of ons te mailen naar het e-mailadres info@clubvit.nl. Onze fitnessclub is gelegen aan de Anemoonstraat 5. Kom langs en werk door middel van outdoor groepstrainingen aan jouw gezondheid!

Buiten training Den Haag Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

    Back To Top