skip to Main Content

Diëtiste Den Haag

Afvallen met een diëtiste in Den Haag

Bij Club Vit bieden wij de perfecte combinatie van sporten en voedingsadviezen van onze diëtiste in Den Haag om snel wat kilo’s kwijt te raken. Hierbij stellen wij een persoonlijk afslankprogramma op maat samen. Wil jij ook afvallen en wil jij dit doel onder persoonlijke begeleiding halen? Dan is ons afslankprogramma iets voor jou! Met een personal trainer ga jij aan de slag om een gezondere levensstijl te creëren. Dit doe je bij ons in een kleinschalige en gezellige sportschool. Maak een afspraak bij ons voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze diëtiste in Den Haag en begin vandaag nog met afvallen!

Het afslankprogramma

Afvallen doe je bij ons niet alleen. Wij hebben een personal trainer en voedingscoach in Den Haag voor je klaar staan om jou fit en gezond te houden. Door een persoonlijk afslankprogramma voor je op te stellen, is afslanken nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij stemmen het afslankprogramma af op jouw gezondheidsprofiel. Hierbij volg je 12 weken lang een op maat samengesteld trainingsprogramma inclusief voedingsadviezen van onze diëtiste in Den Haag. Deze voedingsadviezen zijn gebaseerd op jouw lichaamssamenstelling. Wil jij ook weer lekker in je vel zitten door het kwijtraken van ongewenste kilo’s? Schrijf je in voor ons afslankprogramma!

Diëtiste Den Haag

Voordelen van een diëtiste in Den Haag

Dankzij de voedingscoach adviezen van onze diëtiste in Den Haag kunnen wij jou optimaal helpen met afvallen. De voordelen van ons persoonlijk samengestelde afslankprogramma zijn:

 • Wekelijks een voedingsprogramma gebaseerd op jouw lichaamssamenstelling
 • Mogelijkheid om met een personal trainer te trainen
 • 1 keer per week een ‘weeg en meet moment’
 • 3 keer per week trainen met persoonlijke begeleiding
 • Geen resultaat, geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat jij jouw gewenste resultaat met ons afslankprogramma behaalt. Hierbij is het wel belangrijk dat je weet dat de resultaten die je in het verleden behaald hebt geen garantie bieden voor de toekomst. Ook variëren resultaten per persoon.

Afvallen onder persoonlijke begeleiding

Wil jij ook jouw afslanktraject tegemoet gaan met een personal trainer en een diëtiste in Den Haag? Naast dat onze voedingscoach je bijstaat met voedingsadviezen, zorgt onze personal trainer voor extra motivatie en coaching tijdens het sporten. Wij hebben voor iedereen een personal trainer die bij je past. Wij stemmen dit af op jouw persoonlijkheid, wensen en doelstelling. Door eerst een kennismakingsgesprek met je te houden, zetten we jouw doelstelling duidelijk op papier. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op om jouw doel te bereiken. Dit baseren we op jouw eigen wensen en ervaringen. Bij ons val je dankzij onze persoonlijke benadering af op de manier die jij wilt.

Afslanken in een gezellige fitnessclub

Voel jij je in grote sportscholen ook niet op jouw plek? Verhogen het gevoel dat mensen je aankijken en de harde muziek voor jou ook de drempel om te gaan bewegen? Hier heb je geen last van in onze sportschool. Bij ons hangt een huiselijke sfeer door de gezellige en kleinschalige opzet van onze fitnessclub. Wij helpen je met een personal trainer en diëtiste, voedingscoach in Den Haag jouw doel te bereiken aan de hand van voedingsadviezen en korte, efficiënte personal trainingen. De voordelen van afvallen bij ons zijn:

 • Wij kennen al onze leden bij naam
 • 30 minuten fitnesstraining
 • Persoonlijke doelrealisatie
 • Gratis proefles
 • Persoonlijke aandacht
 • Kleinschalig en gezellig
 • Persoonlijke begeleiding en advies

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

De hulp van een diëtiste in Den Haag

De voedingsadviezen van onze diëtiste zijn geschikt voor iedereen die zich richt op het afkomen van lichamelijke klachten, het werken aan de eigen gezondheid of het onder controle krijgen van het lichaamsgewicht in Den Haag. Het maakt niet uit welk doel jij voor ogen hebt, overal hebben wij een juiste strategie voor. Met veel energie en enthousiasme staan onze personal trainer en voedingscoach je bij, zodat jij binnen de kortste keren weer fit en gezond bent.

Het persoonlijke bewegingsplan

Wij bieden met een persoonlijk bewegingsplan trainingen aan voor buiten en binnen. Hier kun je speciale lidmaatschappen voor nemen. Deze lidmaatschappen bevatten 30 minuten outdoor groepstrainingen en 30 minuten indoor circuittrainingen. Ons circuit bestaat uit een combinatie van krachttoestellen en cardiotoestellen. Met deze toestellen verbeter jij jouw conditie en verstevig je jouw spieren. Hoe je dit circuit doorloopt, bepaal je zelf. Alles doe je op jouw eigen tempo. Met onze personal trainer en diëtiste in Den Haag ben je op een verantwoordelijke en leuke manier met jouw gezondheid bezig.

Wil je samen met iemand afvallen?

Lijkt het je leuker om samen met een kennis, vriend, vriendin of familielid af te vallen? Je kunt je dan ook inschrijven voor duo trainingen of Small Group Trainingen. Je sport dan gezellig met iemand samen terwijl jullie allebei je persoonlijke doel behalen. Wat is er nu leuker dan samen werken aan jullie gezondheid? Dit zorgt naast onze personal trainer en diëtiste in Den Haag voor nog wat meer motivatie bij het afvallen.

Start direct met jouw afslanktraject

Wil je beginnen met jouw afslanktraject onder begeleiding van een diëtiste in Den Haag? Voor meer informatie over ons persoonlijke trainingsschema of over onze voedingscoach neem je gerust contact met ons op. Bel naar 0704277989 of mail naar info@clubvit.nl om ons te bereiken.

Diëtiste Den Haag Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

  Back To Top