skip to Main Content

Fitness voor ouderen Den Haag

Fitness voor ouderen in Den Haag bij Club Vit

Club Vit biedt speciale fitness voor ouderen in Den Haag aan. Wil jij ook onder professionele begeleiding werken aan een gezondere levensstijl? Bij ons kun je samen met een personal trainer en een op maat samengesteld trainingsschema aan de slag om fit en gezond te blijven. Onze sportschool is geschikt voor iedereen die zich niet prettig voelt in een grote sportschool. Vind jij de drempel om te gaan bewegen ook te hoog bij grote sportscholen waar harde muziek gedraaid wordt en je het gevoel hebt dat alle ogen op jou gericht zijn? Schrijf je in bij de kleinschalige sportschool van Club Vit en maak gebruik van onze fitness voor ouderen in Den Haag!

Fitness voor ouderen Den Haag

Fitness onder professionele begeleiding

Onze fitness voor ouderen in Den Haag is fitness onder professionele begeleiding. Met een Personal Trainer volg jij korte en efficiënte trainingen om jouw lichaam gezond en fit te houden. Onze trainingen vinden binnen en buiten plaats. De voordelen van onze fitnessclub voor mensen op middelbare leeftijd zijn:

  • Kleinschalig en gezellig
  • WIj kennen al onze leden bij naam
  • Persoonlijke aandacht
  • 30 minuten fitnesstraining
  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • Persoonlijke doelrealisatie
  • Gratis proefles

Het samenstellen van een persoonlijk trainingsschema

Wij stellen jouw persoonlijke trainingsschema samen op basis van jouw doelstelling. Wil je fit en gezond blijven? Wil je lekker in je vel zitten? Of is het jouw doel om af te vallen? Welk doel jij ook voor ogen hebt, wij weten wat de juiste strategie is om dit doel te bereiken. Hierbij krijg je van ons een personal trainer die jou met veel enthousiasme en energie helpt gezond te leven. Je krijgt altijd een personal trainer van ons die bij je past. Wij houden rekening met jouw wensen, persoonlijkheid en doelstelling. Wil jij ook gebruik maken van onze fitness onder professionele begeleiding in Den Haag? Geef je dan op voor fitness voor ouderen in Den Haag!

Fitness voor ouderen in Den Haag: de mogelijkheden

In onze sportschool is een circuit dat uit een combinatie van cardiotoestellen en krachttoestellen bestaat. Deze toestellen werk je geheel op jouw eigen tempo af. Ze zijn gemaakt om jouw conditie te verbeteren en jouw spieren te verstevigen. Je krijgt tijdens het gehele traject professionele begeleiding. Ben jij van middelbare leeftijd en wil je starten met fitness voor ouderen in Den Haag? Kom bij ons langs!

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

Het is nooit te laat om te beginnen met fitness

Ben jij op middelbare leeftijd en wil je beginnen met speciale fitness voor ouderen in Den Haag onder professionele begeleiding? Neem contact op met onze sportschool door te mailen naar info@clubvit.nl of bel 0704277989.

Fitness voor ouderen Den Haag Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

    Back To Top