skip to Main Content

Personal trainer Den Haag

Personal trainer in Den Haag van Club Vit

Ben je op zoek naar een personal trainer in Den Haag voor coaching en extra motivatie tijdens het sporten? Club Vit heeft voor iedereen een geschikte strategie om jouw eigen opgestelde doel te bereiken. Met onze Personal training houden wij je op het goede spoor wat betreft jouw resultaten. We stellen een persoonlijk programma op maat samen, waarmee jij jouw doelstelling kunt realiseren. Kom bij ons langs en wij helpen jou fitter en gezonder te worden met een personal trainer in Den Haag!

Altijd een personal trainer die bij je past

Wij houden graag met jou een vrijblijvend adviesgesprek waarin we een plan van aanpak opstellen om jouw doelstelling te bereiken. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen en ervaringen. Op basis van jouw doelstelling, wensen en persoonlijkheid krijg je van ons een personal trainer in Den Haag die bij je past.

Personal trainer Den Haag

Jouw doelstelling vaststellen

Voordat je begint met sporten, is het belangrijk dat je helder en duidelijk jouw doel voor ogen hebt. Dit kan zijn dat je fitter of gezonder wilt worden. Maar het kan ook specifieker. Misschien wil je afvallen? Samen met jou stellen we een plan op hoe en hoeveel wij jou gaan helpen afvallen. Ook kan het zijn dat je juist meer spiermassa wilt kweken of dat je wilt fitnessen om lekker in je vel te zitten. Bij ons is alles mogelijk. Personal training in Den Haag is dé manier om jouw doel te behalen. Onze personal trainer gaat graag met jou aan de slag.

Wat is er in onze fitness studio te vinden?

Wij hebben in onze fitness studio een bewegingsprogramma dat uit een circuit bestaat. In dit circuit kun je 10 krachttoestellen vinden en zes cardiotoestellen. Hiermee verbeter jij jouw conditie en verstevig je de spieren. Dit doe je geheel op jouw eigen tempo. Voor iedereen die op een leuke en verantwoordelijke manier aan hun gezondheid, controle van het lichaamsgewicht of lichamelijke klachten wilt werken, is ons circuit geschikt. Wij bieden daarbij verschillende fitness lidmaatschappen aan. Deze zijn gebaseerd op een 30 minuten circuit en outdoor groepstrainingen van 30 minuten.

Voordelen van sporten met personal trainer

Onze personal trainer in Den Haag staat met veel energie en enthousiasme voor je klaar. Kundig en vriendelijk helpen wij jou fitter en gezonder te worden. Naast dat personal training je helpt bij het behalen van jouw doel, heeft het nog meer voordelen. Deze voordelen zijn:

  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • Persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke doelrealisatie

Onze personal training kan zowel indoor, als outdoor gedaan worden. Wij stemmen het trainingsprogramma af op jouw wensen. Onze personal trainers hebben de kennis, kwaliteit en ervaring om een bewegingsplan op maat samen te stellen.

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

Duo training met een personal trainer in Den Haag

Vind je het gezelliger om samen met een vriend, vriendin, kennis of familielid samen te trainen? Ook dat is bij ons mogelijk. Samen met onze Personal Trainer in Den Haag haal jij jouw persoonlijke doel, terwijl je dit samen doet met een bekende. Dit maakt sporten nog leuker! Daarnaast is het iets voordeliger om een duo training te doen.

Personal training in kleine groepen

Je kunt er ook voor kiezen om met meerdere vrienden, vriendinnen, kennissen of familieleden samen te komen sporten bij ons. Wij bieden een Small Group Training aan waarin jij als team met jouw Personal Trainer in Den Haag traint. Een kleine groep met veel persoonlijke aandacht. Motiveer elkaar en kom samen werken aan jullie gezondheid.

Een afslankprogramma op maat

Is het jouw doel om af te vallen en wil je hier graag persoonlijke begeleiding bij? Onze Personal Trainer in Den Haag helpt je jouw kilo’s kwijt te raken. Wij bieden een speciaal trainingsprogramma aan, afgestemd op jouw gezondheidsprofiel. Hierbij geven we jou ook voedingsadviezen. Met ons programma helpen we jou graag aan een gezonder leven.

Neem contact op voor personal training

Wil je gebruik maken van onze personal training? Of wil je graag meer informatie of een proefles aanvragen?

Neem contact met ons op door te bellen naar 070-4277989 of door ons te mailen op info@clubvit.nl. Je vindt onze fitnessclub en Personal Trainer in Den Haag aan de Anemoonstraat 5.

Personal trainer Den Haag Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

    Back To Top