skip to Main Content

Personal trainer Segbroek

Personal training Segbroek inclusief Personal Trainer

Voor iedereen die de behoefte heeft aan wat extra coaching en motivatie tijdens het sporten, is de personal training in Segbroek van Club Vit uitermate geschikt. Wij beschikken over een ervaren personal trainer die jou met veel kennis en kwaliteit helpt jouw doelen te bereiken. Welk doel je ook voor ogen hebt, wij weten wat de beste strategie is om dit te halen. Hierbij stellen we een speciaal trainingsschema voor je op, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Wil jij ook komen sporten in onze gezellige, kleinschalige sportschool? Maak een afspraak en wij helpen jou gezond en fit te blijven door personal training in Segbroek.

Personal trainer Segbroek

Voordelen van een kleinschalige sportschool

Voel jij je ook niet thuis wanneer je in een grote sportschool staat? Waar je het gevoel hebt dat iedereen je bekijkt en de harde muziek die altijd aan staat. Dit verhoogt vaak de drempel om te gaan sporten. Daar heb je bij ons geen last van. In onze kleinschalige sportschool heerst een huiselijke sfeer. Wij bieden efficiënte en korte trainingen aan inclusief personal trainer. Wil jij ook jouw levensstijl gezonder maken in een gezellige omgeving met personal training in Segbroek?

Voordelen personal trainer Segbroek

  • WIj kennen al onze leden bij naam
  • Persoonlijke doelrealisatie
  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • 30 minuten fitnesstraining
  • Gratis proefles
  • Kleinschalig en gezellig
  • Persoonlijke aandacht

Personal trainer Segbroek van Club Vit

Mogelijke trainingen

Wij bieden veel mogelijke trainingen aan. Je kunt bij onze personal training in Segbroek zowel indoor, als outdoor aan de slag. Outdoor bieden wij groepstrainingen aan. Indoor hebben wij een bewegingsprogramma voor je klaar staan waarbij je jouw conditie verbetert en spieren verstevigt aan de hand van een circuit. Dit circuit bestaat uit kracht- en cardiotoestellen. Ook kun je bij ons, wanneer je liever met iemand samen sport, duo trainingen volgen of een Small Group Training doen. Alle onze trainingen zijn mogelijk inclusief personal trainer.

Sporten op jouw eigen tempo

Onze personal trainer in Segbroek helpt jou met een persoonlijk trainingsschema jouw doel te bereiken. Dit kan gaan van lekker in je vel zitten tot afvallen of van spiermassa kweken tot fit blijven. Met onze personal training in Segbroek sport je altijd op jouw eigen tempo terwijl je enthousiaste en persoonlijke begeleiding krijgt. Wij koppelen je altijd aan een Personal Trainer waarvan wij denken dat diegene het beste past bij jouw wensen, persoonlijkheid en doelstelling. Benieuwd of dit iets voor jou is? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek of proefles aan en wij laten je kennismaken met onze sportschool.

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

Maak een afspraak voor onze personal training

Voor een proefles, vrijblijvend adviesgesprek of om te starten met onze personal training in Segbroek neem je contact met ons op. Wij zijn te bereiken per e-mail of telefonisch. Mail ons naar info@clubvit.nl of bel 0704277989. Onze Personal Trainer staat voor je klaar!

Personal trainer Segbroek Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

    Back To Top