skip to Main Content

Personal training bloemenbuurt Den Haag

Kleinschalige personal training bloemenbuurt Den Haag

Wil je sporten door middel van personal training in bloemenbuurt Den Haag? Dit kan bij sportschool Club Vit! Wij halen de drempel om te gaan sporten weg. Bij ons is er geen harde muziek en heb je niet het gevoel dat je bekeken wordt, maar krijg je persoonlijke begeleiding gebaseerd op jouw wensen. In een huiselijke sfeer helpt onze Personal Trainer jou gezond en fit te worden en/of te blijven. Dit doen wij met veel energie en enthousiasme. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek voor personal training in bloemenbuurt Den Haag.

Personal training bloemenbuurt Den Haag

Fitnessen met een Personal Trainer

Fitnessen met een Personal Trainer in bloemenbuurt Den Haag geeft je net wat extra motivatie en coaching tijdens het sporten. Voordat je met het sporten begint, maken wij eerst kennis met jou. Door jouw doel, wensen en ervaringen op een rij te zetten, koppelen wij jou aan een Personal Trainer die bij jou past. Jouw doel kan gaan van spiermassa kweken tot lekker in je vel willen zitten of van fit worden tot willen afvallen. Wij hebben overal een geschikte strategie voor met bijpassend trainingsschema. Met onze personal training in bloemenbuurt Den Haag ga je een gezonder leven tegemoet.

De trainingen die wij aanbieden

Bij ons is het mogelijk om tijdens de personal training in bloemenbuurt Den Haag gebruik te maken van verschillende krachttoestellen en cardiotoestellen. Dit is gericht op het verstevigen van de spieren en het verbeteren van de conditie. Je kunt bij ons zowel indoor als outdoor trainen. Je bepaalt zelf jouw tempo. Ook is het mogelijk om met meerdere personen samen te trainen. Onze Personal Trainer doet duo trainingen en Small Group Trainingen. Small Group Trainingen zijn gericht op kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

Voordelen van personal training in bloemenbuurt Den Haag

Onze sportschool is voor iedereen geschikt. Wil jij werken aan jouw lichaamsgewicht, gezondheid of lichamelijke klachten? Wil jij gezond en fit blijven? Dan is onze personal training in bloemenbuurt Den Haag iets voor jou! Naast dat wij jou helpen aan een gezondere levensstijl, zijn de voordelen van onze sportschool:

  • Persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke doelrealisatie
  • Gratis proefles
  • Wij kennen al onze leden bij naam
  • Kleinschalig en gezellig
  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • 30 minuten fitnesstraining

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

Plan een proefles!

Wil jij een proefles plannen om een indruk te krijgen van onze personal training in bloemenbuurt Den Haag? Onze Personal Trainer staat voor je klaar! Bel naar 070-4277989 of mail naar info@clubvit.nl om contact met ons op te nemen.

Personal training bloemenbuurt Den Haag Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

    Back To Top