skip to Main Content

Sportschool bloemenbuurt Den Haag

Club Vit: sportschool bloemenbuurt Den Haag

Wil je graag naar een kleinschalige, gezellige sportschool in bloemenbuurt Den Haag? Kom dan sporten bij Club Vit! Wij helpen jou fit en gezond te blijven onder persoonlijke begeleiding. Bij ons heb je niet het gevoel dat alle ogen op je gericht zijn of last van harde muziek waardoor de drempel om te gaan sporten hoger wordt. Onze fitnessclub kent een huiselijke sfeer waarin wij jou met enthousiasme en energie helpen sporten. Maak dus snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij onze sportschool in bloemenbuurt Den Haag!

Sportschool bloemenbuurt Den Haag

Fitnessen met een persoonlijk trainingsschema

In onze sportschool in bloemenbuurt Den Haag werken Personal Trainers die jou motiveren en coachen tijdens het sporten. Je krijgt bij ons altijd een Personal Trainer die past bij jouw wensen, ervaringen en doelstelling. Wat jouw doel ook is, wij hebben voor ieder doel een geschikte strategie om het gewenste resultaat te bereiken. Van afvallen tot spiermassa trainen tot lekker in je vel zitten. Met een persoonlijk trainingsschema helpen wij jou gezond te leven.

Voordelen van onze sportschool in bloemenbuurt Den Haag

Met ervaring, kennis en kwaliteit zijn wij in staat jou te helpen bij het creëren van een gezondere levensstijl. Bij ons volg je korte en efficiënte trainingen, die zowel indoor als outdoor kunnen plaatsvinden. De voordelen van onze sportschool in bloemenbuurt Den Haag zijn:

  • Wij kennen al onze leden bij naam
  • Kleinschalig en gezellig
  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • Persoonlijke doelrealisatie
  • 30 minuten fitnesstraining
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis proefles

De mogelijkheden van onze fitnessclub

Wij hebben in onze fitnessclub in bloemenbuurt Den Haag een circuit staan, bestaande uit cardiotoestellen en krachtcircuittoestellen. Deze toestellen zorgen voor het verbeteren van de conditie en het verstevigen van spieren. Bij ons sport je op jouw eigen tempo. Train je liever samen met iemand? Of met een groep? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij bieden duo trainingen aan en een Small Group Training voor kleinere groepen met veel persoonlijke aandacht. Onze sportschool in bloemenbuurt Den Haag is geschikt voor iedereen die op een gezellige, verantwoordelijke en leuke manier wil werken aan het lichaamsgewicht, lichamelijke klachten of aan de gezondheid.

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

Kom sporten bij Club Vit!

Wil je ook komen sporten in onze sportschool in bloemenbuurt Den Haag? Neem contact op met Club Vit door ons een mail te sturen naar info@clubvit.nl of ons te bellen op 070-4277989. Ook voor een proefles of meer informatie, neem je gerust contact met ons op.

Sportschool bloemenbuurt Den Haag Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

    Back To Top