skip to Main Content

Sportschool Segbroek

Kleinschalige, gezellige sportschool in Segbroek

Voel jij je in grote sportscholen niet thuis en ben je op zoek naar een kleinschalige, gezellige sportschool in Segbroek? Bij Club Vit ben je aan het juiste adres! In onze fitnessclub is de sfeer huiselijk. Met onze energie, ons enthousiasme en onze persoonlijke benadering helpen wij jou gezond en fit te blijven. Voor iedereen die op verantwoordelijke en leuke wijze bezig wilt zijn met de gezondheid, is onze sportschool in Segbroek geschikt. Maar direct een afspraak voor een proefles of een vrijblijvend adviesgesprek.

Sportschool Segbroek

De voordelen van onze sportschool in Segbroek

Bij ons kun je zowel indoor trainingen, als outdoor trainingen volgen. Hierbij is het mogelijk om alleen te trainen, in duo’s of in kleine groepen. Geheel op basis van jouw eigen wensen en behoeften stellen wij een bewegingsplan voor je op. Iedereen sport namelijk op een eigen manier. Wij bieden korte en efficiënte trainingen aan om jou te helpen aan een gezondere levensstijl.

Onze fitness in Segbroek de volgende voordelen

  • 30 minuten fitnesstraining
  • Persoonlijke doelrealisatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Kleinschalig en gezellig
  • Wij kennen al onze leden bij naam
  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • Gratis proefles

Sporten bij sportschool Segbroek

Sporten met jouw eigen trainingsschema

Wij beschikken over ervaren personal trainers met veel kwaliteit en kennis om jou bij te staan tijdens het sporten. Wij koppelen jou op basis van jouw persoonlijkheid, doel en wensen aan een geschikte Personal Trainer in onze sportschool in Segbroek. Een goede personal trainer zorgt net voor een extra beetje motivatie en coaching, waardoor jij jouw doel behaalt. Wij hebben voor ieder doel een strategie. Het maakt niet uit of je wilt afvallen, lekker in je vel wilt zitten of spiermassa wilt trainen. Bij ons bereik je het gewenste resultaat. Met een persoonlijk trainingsschema, volledig gebaseerd op jouw wensen, zorgen wij ervoor dat jij gezonder en fitter wordt.

Wat wij aanbieden in onze fitnessclub

In onze fitness in Segbroek staat een bewegingsprogramma voor je klaar. Dit bewegingsprogramma is gebaseerd op een circuit, bestaande uit krachttoestellen en cardiotoestellen. Dit zorgt niet alleen voor een versteviging van de spieren, maar ook voor het verbeteren van de conditie. Bij ons sport je altijd op jouw eigen gekozen tempo.

Maak gratis kennis met onze
gezellige Fitness Club in Den Haag

Start direct in onze sportschool in Segbroek

Wil je direct beginnen met fitness in onze sportschool in Segbroek? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@clubvit.nl of te bellen naar 0704277989. Ook voor meer informatie, een vrijblijvend adviesgesprek of voor een proefles kun je contact met ons nemen. Je vindt onze fitnessclub aan de Anemoonstraat 5. Wij hopen je snel te zien om jou te helpen jouw doel te

Sportschool Segbroek Club Vit

Meer informatie of een proefles aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact op.

    Back To Top